:: Search ::

Monday, March 22, 2010

AzeeB Collection

Baru pulang dari merehatkan minda. Nampaknya aku sudah lupa apa yg telah berlaku tempoh hari. Kini aku sudah mampu tersenyum, sudah mampu ketawa, dan sudah mampu untuk melakukan hal2 yang lain. Dengan kata lain, tiada lagi perasaan sedih, tiada lagi perasaan marah, tiada lagi perasaan cemburu, dan tiada lagi perasaan-perasaan yg boleh menyakitkan hati aku. Cuma perasaan sayang itu akan kekal buat selama nya :)

Tenang hati bila asyik melihat pemandangan laut yg kehijauan, langit yang membiru, serta suara2 merdu yang menyanyi. Mungkin ini adalah episod baru dalam hidup aku. Takkan aku ulangi kesilapan dulu, kesilapan lama aku jadikan panduan supaya aku dapat melakukan yang lebih baik dari dulu, supaya aku menjadi seorang lelaki yg lebih disenangi dan diterima seadanya. Kini aku hanya mengikut arus... dan itu yg aku rasakan terbaik buat aku. Namun, aku x akan biarkan diri aku hanyut tanpa arah... biarlah aku hanyut dengan kebahagiaan dan kejayaan.

Hari ini aku pulang... membawa seribu makna dan kenangan. Akhirnya percutian aku melahirkan satu idea... AzeeB Collection. Tunggu dan lihat apakah itu AzeeB Collection :)